VI HAR ALLA EN MÖJLIGHET
Profil

Min uppgift är att hjälpa varje behövande människa med sin väg till förändring.

Dalai Lama
När du pratar repeterar du bara det du redan vet, men när du lyssnar kanske du lär dig något nytt..

Banner

Kurser - Workshops

Mind Key erbjuder kurser samt övriga utbildningar, för dig som vill utvecklas i din fulla potential och stärka ditt inre personliga ledarskap. Vi kan även utforma individuellt anpassade utbildningar, som skräddarsys för just dig eller flera personers behov och önskemål. Nå din innersta potential och skapa dina förutsättningar att nå dina personliga mål och behov.


Medial Cirkel

Medial cirkel våren 2021 • Löddeköpinge Cirkeln är för nyfikna och för den med erfarenhet. Vi hjälper varandra. På cirkeln utför vi bl.a. meditation för ökad kroppsmedvetenhet, personlig utveckling och fokusträning. Vi träffas varannan vecka jämna veckor (8 ggr.) start datum 3 Mars, 18:30.

Vi tränar upp vår intuitiva förmåga genom att göra olika övningar där vi lär känna vårt symbolspråk samt övar upp tryggheten i att tala och tolka intuitivt. Vi blandar praktiska övningar med trevligt utbyte av erfarenheter och upplevelser, fokus kommer att ligga på att lära sig något nytt samtidigt som vi har trevligt. Vi arbetar och övar, främst utifrån Jörgen Gustafssons Tirips sätt att arbeta medialt.

Hofterups Byastuga
(Byastugsv.26, 246 51 LÖDDEKÖPINGE).

Gör en intresse anmälan till: janne@mindkey.se


Medial prova på

Medial prova på våren 2021 • Kävlinge Nyfiken på mediala, upptäck din förmåga att utnyttja din intuition som är din verkliga inre förmåga. Vi har alla en nytta av använda och öva vår intuition, för att kunna orientera sig i livet och i vardagen. Under eftermiddagen kommer vi att utforska vår kroppsmedvetenhet, urskilja vad som är fantasi och medialförmåga. Datum den 20/2, 20/3, 17/4, 15/5

Vi kommer att genomföra övningar där vi lär känna vårt symbolspråk och urskilja känslor samt förnimelser med vår intuition. Målet är att uppleva något nytt, samtidigt som vi har trevligt. Alla kan lära sig använda sin intuition.

SatyaYoga
(Bruksgatan 5, 244 30 KÄVLINGE).

Gör en intresse anmälan till: janne@mindkey.se


Medial Utveckling

Medial utvecklingskurs med Jörgen Gustafsson från TV-serien det okända • Malmö - Lund Datum ej satt !

Anmälan görs till: Jörgen Gustafsson Tirips


Om du vill ha mer information kontakta mig via janne@mindkey.se
eller ring 0708-700 445.

Erbjudande