VI HAR ALLA EN MÖJLIGHET
Profil

Min uppgift är att hjälpa varje behövande människa med sin väg till förändring.

Dalai Lama
När du pratar repeterar du bara det du redan vet, men när du lyssnar kanske du lär dig något nytt..

Banner

Kurser - Workshops

Mind Key erbjuder kurser samt övriga utbildningar, för dig som vill utvecklas i din fulla potential och stärka ditt inre personliga ledarskap. Vi kan även utforma individuellt anpassade utbildningar, som skräddarsys för just dig eller flera personers behov och önskemål. Nå din innersta potential och skapa dina förutsättningar att nå dina personliga mål och behov.


Medial Helgkurs

Medial helgkurs hösten 2022 • Hofterup, Kursen är för nyfikna som vill prova på medialt utövande och upptäcka sin intution.

Under denna kurshelg kommer du få prova på att använda din intuitiva förmåga, genom olika övningar lär vi känna vårt symbolspråk och öva på att tolka och tala intuitivt. Under helgen kommer vi blanda praktiska övningar, med trevligt utbyte av erfarenheter och upplevelser. Kursens fokus kommer att ligga på att lära sig något nytt samtidigt som du ska ha trevligt. Kursens upplägg och övningar kommer främst utgå ifrån Jörgen Gustafssons sätt att arbeta medialt (Känd från bl.a. Tv-serien Det okända). Datum kommer senare

Vi kommer även att prata om vad mediumskap innebär och vad det kan tillföra till dig som person.

Hofterups byastuga

Gör en Intresse anmälan till: janne@mindkey.se


Medial Cirkel

Medial cirkel hösten 2022 • Löddeköpinge Cirkeln är för nyfikna och för den med erfarenhet. Vi hjälper varandra. På cirkeln utför vi bl.a. meditation för ökad kroppsmedvetenhet, personlig utveckling och fokusträning. Vi träffas varannan vecka ojämna veckor (9 ggr.) Start datum: 31/8 kl:18:30.

Vi tränar upp vår intuitiva förmåga genom att göra olika övningar där vi lär känna vårt symbolspråk samt övar upp tryggheten i att tala och tolka intuitivt. Vi blandar praktiska övningar med trevligt utbyte av erfarenheter och upplevelser, fokus kommer att ligga på att lära sig något nytt samtidigt som vi har trevligt. Vi arbetar och övar, främst utifrån Jörgen Gustafssons Tirips sätt att arbeta medialt.

Pris: 1200kr för 9 ggr., alt. 160 kr / tillfälle. Väljer du att betala per gång och därefter väljer att hoppa av cirkeln kommer resten av kursavgiften att behöva erläggas eftersom man tagit en plats i anspråk, såvida inte någon annan tar över din plats.

Hofterups Byastuga
(Byastugsv.26, 246 51 LÖDDEKÖPINGE).

Gör en intresse anmälan till: janne@mindkey.se


Medial Cirkel Workshop

Medial Cirkel Workshop hösten 2022 • Kävlinge Nyfiken på mediala, upptäck din förmåga att utnyttja din intuition som är din verkliga inre förmåga. Vi har alla en nytta av använda och öva vår intuition, för att kunna orientera sig i livet och i vardagen. Under eftermiddagen kommer vi att utforska vår kroppsmedvetenhet, urskilja vad som är fantasi och medialförmåga. Datum den 24/9, 22/10, 19/11, 17/12

Vi kommer att genomföra övningar där vi lär känna vårt symbolspråk och urskilja känslor samt förnimelser med vår intuition. Målet är att uppleva något nytt, samtidigt som vi har trevligt. Alla kan lära sig använda sin intuition.

SatyaYoga
(Bruksgatan 5, 244 30 KÄVLINGE).

Gör en intresse anmälan till: janne@mindkey.se


Medial Utveckling

Medial utvecklingskurs med Jörgen Gustafsson från TV-serien det okända • Malmö - Lund Datum ej satt !

Anmälan görs till: Jörgen Gustafsson Tirips


Om du vill ha mer information kontakta mig via janne@mindkey.se
eller ring 0708-700 445.

Erbjudande