VI HAR ALLA EN MÖJLIGHET
Profil

Min uppgift är att hjälpa varje behövande människa med sin väg till förändring.
Om mig

Banner

TerapiHypnoterapi och samtal
Hypnoterapi är en mycket kraftfull process, där man letar efter orsaken till ett problem och när man hittar själva kärnan, så utnyttjas terapiprocesser för att skapa samt uppnå djupgående förändring.

CoachingCoaching och samtal
Coaching för vi i kreativt och tankeprovocerande utvecklande dialog och övningar som stödjer dig, för att uppnå dina mål kvickt och effektivt samt förändra din situation till något bättre.

UtvecklingPersonlig utveckling
Främsta syftet med personlig utveckling är att lära känna sitt inre bättre, din självkännedom och utveckla dig själv till den du egentligen är och samtidigt nå din högsta potential som människa.

VägledningMedial vägledande samtal
Med hjälp av medialt vägledande samtal, hjälper jag dig att förstå samt gå vidare med din livssituation, med ökad insikt och medvetenhet gör du dina egna val.


Sluta röka !

Erbjudande • Visste du att hypnoterapi är en effektiv metod för att sluta röka? För många är rökningen en vana och denna vana av inlärning genom många år. Därför kan hypnos hjälpa till att skapa nya strategier mellan de kopplingar som finns djupare inom oss. Det gäller att hitta orsaken till dessa vanor, skapa nya strategier från en undermedveten vinkel. När den undermedvetna kopplingen är ändrat utgår det undermedvetna från en ny strategi. 9 av 10 slutar redan efter andra sessionen.

Just Nu ! Har vi 30% rabatt på hypnoterapi, gäller både introduktionssamtal och alla övriga sessioner, så passa på att sluta röka idag !

För information, telefon 0708-700 445
eller skicka e-post janne@mindkey.se


Medial Helgkurs

Medial helgkurs våren 2024 • Hofterup, Kursen är för nyfikna som vill prova på medialt utövande och upptäcka sin intution.

Under denna kurshelg kommer du få prova på att använda din intuitiva förmåga, genom olika övningar lär vi känna vårt symbolspråk och öva på att tolka och tala intuitivt. Under helgen kommer vi blanda praktiska övningar, med trevligt utbyte av erfarenheter och upplevelser. Kursens fokus kommer att ligga på att lära sig något nytt samtidigt som du ska ha trevligt. Kursens upplägg och övningar kommer främst utgå ifrån Jörgen Gustafssons sätt att arbeta medialt (Känd från bl.a. Tv-serien Det okända).

Vi kommer även att prata om vad mediumskap innebär och vad det kan tillföra till dig som person.

Datum kommer senare , Hofterups Byastuga

Anmälan görs till: janne@mindkey.se


Medial Cirkel

Medial cirkel våren 2024 • Löddeköpinge (Inställt)

Cirkeln är för nyfikna och för den med erfarenhet. Vi hjälper varandra. På cirkeln utför vi bl.a. meditation för ökad kroppsmedvetenhet, personlig utveckling och fokusträning. Vi träffas varannan vecka ojämna veckor (8 ggr.). Vi tränar upp vår intuitiva förmåga genom att göra olika övningar där vi lär känna vårt symbolspråk samt övar upp tryggheten i att tala och tolka intuitivt. Vi blandar praktiska övningar med trevligt utbyte av erfarenheter och upplevelser, fokus kommer att ligga på att lära sig något nytt samtidigt som vi har trevligt. Vi arbetar och övar, främst utifrån Jörgen Gustafssons Tirips sätt att arbeta medialt.

Pris: 1100kr för 8 ggr., alt. 170 kr / tillfälle. Väljer du att betala per gång och därefter väljer att hoppa av cirkeln kommer resten av kursavgiften att behöva erläggas eftersom man tagit en plats i anspråk, såvida inte någon annan tar över din plats.

Hofterups Byastuga, (Inställt)
(Byastugsv.26, 246 51 LÖDDEKÖPINGE).

Anmälan görs till: janne@mindkey.se


Medial Cirkel Workshop

Medial cirkel Satya Yoga hösten 2024 • Kävlinge Nyfiken på mediala, upptäck din förmåga att utnyttja din intuition som är din verkliga inre förmåga. Vi har alla en nytta av använda och öva vår intuition, för att kunna orientera sig i livet och i vardagen. Under eftermiddagen kommer vi att utforska vår kroppsmedvetenhet, urskilja vad som är fantasi och medialförmåga.

Vi kommer att genomföra övningar där vi lär känna vårt symbolspråk och urskilja känslor samt förnimelser med vår intuition. Målet är att uppleva något nytt, samtidigt som vi har trevligt.

Datum den: 17/2, 16/3, 13/4, 11/5 , 15:00 SatyaYoga
(Bruksgatan 5, 244 30 KÄVLINGE).

Anmälan görs till: janne@mindkey.se


Föreläsning

Kommande föreläsning 2024 • Löddeköpinge Vem är jag? - Kan du besvara den frågan? De flesta tror att det är en lätt uppgift, det tyckte även jag tidigare.

Men efter jag gått igenom min resa i personligutveckling och andligt lärande, så blev det både lättare och svårare att besvara frågan. Varför? Jo på grund av att frågeställningen efteråt blev annorlunda.

Välkommen till en mycket intressant föreläsning om existensen och vår uppgift, där jag berättar min historia. Min ambition är att ge er insikter och reflektioner som gör att ni kan uppnå er fulla potential som människa. Så att ni ska kunna leva i harmoni, kärlek, balans och kunna leva som den fulländade individ, som vi alla är skapta till att vara.

Datum kommer senare, Hofterups Byastuga
(Byastugsv.26, 246 51 LÖDDEKÖPINGE).

Anmälan görs till: janne@mindkey.se


Erbjudande